Social Media

Catalin Botezatu: Care este motivul pentru care Catalin Botezatu si-a tinut mereu copii ascunsi de ochii presei.

Deși ține foarte mult la viața sa privată, Cătălin Botezatu a vorbit recent despre familia sa, confirmând zvonurile că ar avea copii, deși aceștia nu au ajuns încă „în ochii presei”. Creatorul de modă a mărturisit că are, într-adevăr, doi băieți, și a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să îi țină pe aceștia departe de lumea în care el se învârte.

Îndrăgitul designer vestimentar Cătălin Botezatu a dezvăluit recent că este părinte, confirmând zvonurile care circulau de ceva vreme în spațiul media. Creatorul de modă a explicat că are doi băieți, cu mame diferite, și a fost adesea întrebat de ce i-a ținut pe aceștia departe de „lumina reflectoarelor”. Pentru a clarifica situația, Cătălin a dezbătut acest subiect, explicând care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

Botezatu a dezvăluit cum arată copiii săi și a vorbit și despre motivele care l-au determinat să-i țină pe aceștia „ascunși” de presă. „Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.

Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu pentru revista Viva.

După ce a confirmat că are doi copii, creatorul de modă a dezvăluit că nu exclude posibilitatea ca în viitor să devină din dou tătic. „Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor.

Am doi, cu mame diferite. Știe lumea dar nu vreau să mai vorbesc. N-am ținut ascuns, dar am fost discret. Așa a fost să fie, nici eu nu am știut.

Am preferat să nu discutăm, sunt subiecte sensibile. N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, niciodată să nu spui niciodată. N-am schimbat scutece, dar aș schimba…”, spunea Cătălin în urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii „Răi Da’ Buni”.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.