Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Încă o veste tristă în showbiz-ul românesc! Fostul fotbalist Cătălin Didu a murit la vârsta de 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Decesul sportivului a luat prin surprindere pe toată lumea.
Cătălin Didu a murit la vârsta de doar 43 de ani, în urma complicațiilor apărute din cauza infecției cu COVID-19. Fostul fotbalist era internat într-un spital din Craiova de mai multe săptămâni. Sportivul a jucat la echipa craioveană Extensiv Craiova, Alro Slatina și Apulum Alba Iulia.

Cătălin Didu a făcut un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. Familia a sperat până în ultima clipă că sportivul se va face bine și va merge acasă. Încă de când a fost internat, starea lui Cătălin Didu era gravă.

Cătălin Didu a murit la 43 de ani

Familia este profund îndurerată de pierderea suferită. Cătălin Didu era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 3 ani, care acum a rămas fără tată.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Prietenii și foștii colegi de echipă au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare. „Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!!’, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.