Social Media

Catalin Maruta dormea pe o canapea metalica la caminul de nefamilisti!

„Cand am venit in Bucuresti, stateam intr-un camin de nefamilisti, undeva la Vitan, la Bobocica, un camin unde mai stateam cu un prieten in camera. Imi aduc aminte canapeaua, care era, de fapt, patul nostru. Era din metal, cu o saltea peste! Asta era canapeaua din caminul de nefamilisti. Cred ca la 20 de ani nu te doare absolut nimic si atunci cand iti doresti ceva, nu cred ca mai conteaza absolut nimic. Voiam foarte tare sa fiu in Bucuresti si cred ca asta a contat foarte mult”, ne-a povestit prezentatorul TV.

Dupa ce a castigat primii bani din televiziune, Catalin Maruta a dat caminul de la Bobocica pe o garsoniera in aceeasi zona. Acea garsoniera a fost sursa de inspiratiei pentru prima lui emisiune TV, „Tonomatul DP2”. „Am stat destul de mult timp in garsoniera aia si a fost, cred, unul dintre locurile unde m-am simtit extraordinar. O poveste foarte interesanta: atunci cand mi-am renovat garsoniera, tin minte ca au fost nopti in care pur si simplu voiam sa dorm acolo si sa fiu acolo. Cu toate ca aveam in geam folie, pentru ca inca nu venisera geamurile. Dormeam pe o saltea, pentru ca era casa mea, era locul meu, si-mi placea foarte tare”, ne-a mai spus Maruta Acolo, in garsoniera, si-a incheiat „cariera” de designer de interior.

loading…

„Intotdeauna, oriunde te muti sau in locul in care stai vrei sa-ti pui amprenta, pentru ca este locul in care tu locuiesti. Cand am stat la garsoniera chiar am avut niste idei creative. La un moment dat, imi aduc aminte ca am creat un zid, am vrut sa fie visiniu tot. Era o culoare atat de puternica, incat te durea capul cand intrai in camera, asa ca a doua zi nu am facut altceva decat sa-l rog pe mester sa mai ia doua galeti de vopsea alba si sa incercam sa schimbam putin atmosfera”, a mai completat amuzat prezentatorul emisiunii ”La Maruta”.

sursa: libertatea.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.