Social Media

Catherine Zeta-Jones (49 ani) și Michael Douglas (74 ani) nu-și ascund sentimentele profunde, pe care le au unul pentru altul!

Ei abia s-au întors din călătoria lor din Cuba. Și iată cum Catherine Zeta-Jones (49 ani) deja strălucește în splendida sa rochie verde la ceremonia de înmânare a premiilor „Globul de Aur”, alături de Michael Douglas (74 ani), soțul ei.

Cuplul nu-și ascunde sentimentele și fericirea. Doar legendarul actor a obținut trofeul pentru cel mai bun rol în serialul „The Kominsky Method”.

În timpul discursului său Douglas le-a mulțumit pentru susținere soției, tatălui său Kirk Douglas (102 ani) și, de asemenea, copiilor lui, pentru că aceștia i-au suportat absența de acasă în timpul filmărilor.

Aceasta este a patra statuetă „Globul de Aur” din colecția lui Michael.

Cuplul cu copiii în Cuba

Aveți grijă de sine și de cei dragi!

The post Catherine Zeta-Jones (49 ani) și Michael Douglas (74 ani) nu-și ascund sentimentele profunde, pe care le au unul pentru altul! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.