Dezvaluiri

Câtu, limbricul pupincurist al ambasadelor: Seful ANPC a fost demis de Câtu, dupa ce a indraznit sa amendeze si sa inchida cateva magazine ale multinationalelor.

După ce și-a pus ambasadele în cap, Claudiu Dolot (foto) seful Autoritatii Naționale pentru Protecția Consumatorului a fost demis de premierul Florin Câțu. Acesta a amendat și închis mai multe magazine ale unor multinaționale ce prezentau nereguli grave!

Istoric:
– 01.11.2021 – ANPC a verificat și a propus închiderea pentru mai multe supermarketuri aparținând unor multinaționale, precum Auchan sau Cora.
– 04.11.2021: – Vicepreședintele ANPC a fost chemat la o întâlnire cu ambasadorul Franței la București după ce ANPC a închis mai multe supermarketuri, precum Auchan, care aparține unui grup din Franța.

– 15.11.2021- 22 de site-uri şi magazine cu vânzare directă au fost amendate de ANPC pentru ,,reducerile de Black Friday” de către ANPC- sumă amenzi: 359.000 lei
– 18.11.2021: – Seful ANPC este demis de Florin Câțu!

Astăzi, am aflat că mandatul meu de președinte al ANPC s-a încheiat.
Problemele sunt mereu după ușa biroului, iar oamenii de astăzi și de mâine trebuie să înțeleagă că din birou nu se observă lucrurile foarte clar, ci de pe teren, acolo unde trebuie să se alinieze normalității și cerințelor oamenilor.

Astăzi se încheie misiunea mea din fruntea ANPC, însă drumul meu către a construi un viitor mai bun continuă! Pe timpul mandatului am desfășurat un adevărat maraton al campaniilor de informare, educare și prevenție, dar și foarte multe controale, pentru a ne asigura că drepturile consumatorilor sunt respectate.

Protecția consumatorilor nu se negociază, sens în care doar acțiunile, însoțite de rezultate, contează! scrie seful demis Claudiu Dolot.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.