sâmbătă 18 august 2018 6:26 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Căutarea lui Claudiu Petre s-a încheiat | Tânărul EROU de la Colectiv, care a intrat de două ori în flăcări pentru a-şi salva prietenii, a fost identificat la IML
Adpres Market
claudiu-petre

Căutarea lui Claudiu Petre s-a încheiat | Tânărul EROU de la Colectiv, care a intrat de două ori în flăcări pentru a-şi salva prietenii, a fost identificat la IML

AdpresFM - Radio Online Stations  

Claudiu Petre, tânărul dat dispărut de prieteni şi de familie după ce a fost urcat într-o ambulanţă, a fost identificat la IML. Claudiu, blogger pasionat de rock, a fost unul dintre eroii de la Colectiv. Cu toate că se salvase, a mai intrat de două ori în flăcări pentru a-şi salva prietenii de la moarte.
claudiu petre
Flavia, a fost salvată de Claudiu: „Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă… Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară şi s-a dus să mai salveze.”

Până ieri seară familia şi prietenii făceau apeluri disperate pe reţelele de socializare şi în mass media pentru a-l găsi.

„El e Claudiu Petre, unul dintre eroii-victimă din infernul de ieri. Din păcate e de negăsit. Dacă în primă fază s-a spus prin toate canalele că a plecat dintre noi, nu se numără printre cei decedați (identificați la IML). Familia îl caută prin spitale. E cu siguranță una dintre victimele neidentificate. Actele și mobilul lui au rămas la un amic, după ce Claudiu a salvat o fată și a reintrat în club pentru a mai scoate o victimă. Este un tip corpolent, are peste 1.75cm, 100kg (Claudiu să nu mă alergi dacă te-am făcut mai plinuț), barbă mare, ochi căprui. Se știe că a făcut de două ori stop cardiac la locul accidentului și în ambulanță, dar, cu ajutorul medicilor nu a cedat lupta pentru viață. Are arsuri predominant pe față.

Cine îl poate identifica prin spitale, e rugat să anunțe.

Mulțumesc. #findeme. #findeClaudiu„, a scris Cătălina Cochinescu, pe Facebook, încercând -l găsească cu disperare, alături de prietenii ei, pe Claudiu.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com