marți 21 august 2018 5:44 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CAUTAT de POLITIA METROPOLITANA ,romanul NARDY GLADIATORU’! Este implicat in ASASINAREA unui alt roman pe care l-a MACELARIT
Adpres Market

CAUTAT de POLITIA METROPOLITANA ,romanul NARDY GLADIATORU’! Este implicat in ASASINAREA unui alt roman pe care l-a MACELARIT

AdpresFM - Radio Online Stations  

Poliția Metropolitană i-a dat în urmărire pe doi români, suspecți în cazul asasinării lui Săndel Șerbu, zis Sorin Brăileanul, în noiembrie, anul trecut, în luna noiembrie, în orașul Ilford.

Săndel Șerbu a fost măcelărit în bătaie, cu bâte de baseball, în fața unui club românesc de manele. Bărbatul a murit în scurt timp, la spital. În tot acest timp, polițiștii britanici au făcut mai multe arestări și au pus sub acuzare două persoane. Acum, sunt căutați doi cetățeni români care ar avea legătură cu crima, relatează news.met.police.uk.

Răzvan Stoica, 26 de ani, cunoscut sub numele de Răzvan Vlăgescu sau ”Jessie” și Araman-Nardi Stoica, 24 de ani, cunoscut sub numele de Nardi Gladiatoru’, sunt căutați de autoritățile britanice, care le-a făcut publice pozele.

”Trebuie să vorbim cu acești bărbați în legătură cu uciderea brutală a lui Săndel Șerbu. Am făcut mai multe arestări și am acuzat două persoane, este important să îi identificăm pe Răzvan și pe Araman-Nardi. Îndemn pe oricine îi cunoaște sau știe unde ar putea fi, să apeleze imeiat poliția”, a declarat Paul Considine, de la comandamentul pentru omucideri și crime majore.

Stirileprotv.ro

Post-ul CAUTAT de POLITIA METROPOLITANA ,romanul NARDY GLADIATORU’! Este implicat in ASASINAREA unui alt roman pe care l-a MACELARIT apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com