vineri 21 septembrie 2018 3:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Caz incredibil! Iubitul ei acceptă ce face ea pentru bani pentru că este o fată cheltuitoare, acum chiar participă și îi prezintă bărbați! E cel mai înțelegător iubit, uite ce face prietena lui zilnic
Adpres Market

Caz incredibil! Iubitul ei acceptă ce face ea pentru bani pentru că este o fată cheltuitoare, acum chiar participă și îi prezintă bărbați! E cel mai înțelegător iubit, uite ce face prietena lui zilnic

AdpresFM - Radio Online Stations  

O studentă de 18 ani câștigă o mulțime de bani din faptul că iese cu oameni în vârstă pe care îi taxează pentru timpul petrecut cu ei, cu toate că are un iubit.

Winnie Mei a câștigat în jur de 2000 de euro în doar 4 luni devenind damă de companie, o femeie care primește cadouri scumpe și bani în schimbul companiei ei.

Iubitul ei, în vârstă de 19 ani, care lucrează la un restaurant, pretinde că nu îl deranjează ocupația iubitei lui. Acesta nu a fost de acord la început, însă pe parcurs s-a împăcat cu ideea, spunându-i lui Winnie că e o tipă destul de cheltuitoare așa că măcar își face banii de cheltuială.

  

Winnie lucrează la McDonald’ de fel, dar hobby-ul ei este să fie damă de companie, deoarece câștigă de 4 ori mai mult. Băiatul spune că are încredere în ea, chiar dacă nu îi place ideea de a ieși cu alți tipi, spunând că acum chiar ar fi de acord să îi prezinte băieții cu care iese la întâlnire. Pe lângă bani, aceasta a primit și bijuterii scumpe, un Iphone 6S, genți de designer și excursii.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com