Anchete

Caz șocant în Bihor. O femeie a fost ucisă pe câmp la prima întâlnire. S-au cunoscut pe retelele sociale. Cine este criminalul?!

Crimă șocantă în Bihor. O femeie a fost ademenită de un bărbat cu care a vorbit pe internet și a fost omorâtă pe un câmp. Ultimul drum al femeii a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, potrivit Realitatea Plus.

S-au cunoscut pe retelele sociale

Femeia, în vârstă de 39 de ani, absolventă a două facultăți, venea din Cluj și urma să se ducă în Ungaria. Pe traseul ei a decis să se întâlnească pentru prima dată cu bărbatul cu care a vorbit de mai multă vreme pe rețelele de socializare. Agresorul a ademenit femeia la marginea comunei și a înjunghiat-o cu cuțitul după care a lăsat-o în șanț.

Criminalul este casatorit si avea cazier

Bărbatul are 43 de ani, este zidar și este căsătorit. Are un cazier plin de acte de violențe și furturi. Acum, criminalul riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor. Criminalul a fost arestat.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.