luni 24 septembrie 2018 4:57 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Story / CAZ ŞOCANT! ”Sunt îndrăgostită de tatăl meu şi vom păstra copilul!” a spus tânăra de 18 ani
Adpres Market

CAZ ŞOCANT! ”Sunt îndrăgostită de tatăl meu şi vom păstra copilul!” a spus tânăra de 18 ani

AdpresFM - Radio Online Stations  

Şoc în Spania, după ce o tânără de 18 ani a recunoscut că are o relaţie incestuoasa cu tatăl ei, în varsta de 36 de ani. Mai mult, cei doi au acum şi un copil.

Cei doi se numesc Sara şi Cris şi sunt din Mallorca. Sara a născut recent o fetiţă, în urma relaţiei pe care o are chiar cu propriul tată. Bebeluşul a fost luat de autoritaţile spaniole, chiar dacă incestul nu este ilegal în această ţară. Cei doi părinţi se luptă să îşi recapete copilul, susţinând că se iubesc foarte mult.

„Relaţia noastră a început ca toate celelalte, cu flirturi, trăind împreună şi având încredere unul în celalalt. Suntem tată şi fiică dar ea niciodată nu m-a văzut ca pe un tata, deoarece am fost mai mult decât un tata, i-am fost prieten”, a declarat Cris pentru Cronica Balear, citat de The Sun.

Sara a rămas gravidă cu Cris (tatăl ei), pe când avea vârsta de numai 17 ani. „Întotdeauna mi-am dorit un copil”, a spus ea.

Cei doi spun că au trăit fericiţi până acum o luna şi jumătate înainte de naşterea fetiţei, când mama fetei a alertat asistenţa socială.

„Fosta mea soţie este geloasă şi nu poate întelege relaţia noastră, asa că încearcă să o distrugă”, s-a plâns Cris celor care i-au luat interviul.

Fetiţa cuplului a fost preluată de asistenţa socială după numai o ora de la naştere. Părinţilor li s-a spus că au două opţiuni: ori Sara va renunţa la copil, care va fi dat spre adopţie, ori îşi va părăsi tatăl şi îşi va creşte copilul singură.

Sursa

Citeste si : VESTEA BUNĂ aşteptată de români! Statul îţi dă BANI pentru plata facturilor. Ce condiţii trebuiesc îndeplinite …

Familiile sau persoanele singure cu venituri mici ar putea primi un ajutor lunar din partea autorităților locale pentru plata serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, după cum este stipulat într-un proiect de act normativ publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) pentru dezbatere, scriu cei de la avocatnet.ro

Propunerea privind acordarea unor ajutoare financiare pentru plata unor utilități pentru anumite categorii de persoane se regăsește într-un Proiect de Lege privind modificarea și completarea Legii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare 241/2006, proiect ce se află înregistrat la MDRAP pentru dezbatere. Pentru a intra în vigoare, propunerea legislativă are nevoie de acordul Parlamentului, al șefului statului și de publicarea în Monitorul Oficial.

Mai exact, proiectul de act normativ prevede acordarea unui ajutor financiar familiilor sau persoanelor singure cu venituri scăzute pentru plata serviciului de apă și canalizare. Ajutoarele se vor acorda în limita a 75 litri de apă/persoană/zi, apă uzată evacuată la rețeaua de canalizare, iar sumele necesare acordării acestor ajutoare vor proveni de la bugetul local.

Familiile sau persoanele singure care primesc ajutor social vor beneficia de un ajutor lunar care va acoperi cel puțin 50% din costul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare. Venitul lunar al familiei se stabilește pe baza veniturilor tuturor membrilor acesteia din luna anterioară lunii în care s-a făcut cererea pentru acordarea ajutorului lunar.

Limitele de venituri până la care se acordă ajutorul lunar pentru plata apei și canalizării sunt cele prevăzute în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, respectiv 1,572 ISR în cazul familiilor și 2,164 ISR pentru persoanele singure. ISR este indicatorul social de referință, iar în acest an are valoarea de 500 de lei, ceea ce înseamnă că limita veniturilor pentru familii va fi de 786 de lei, în timp ce pentru persoanele singure, limita venitului va fi de 1.082 de lei.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com