marți 25 septembrie 2018 4:42 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CAZ TULBURĂTOR în Arad | Fetiță de 11 ani, obligată la perversiuni sexuale de un om al străzii
Adpres Market
on-la-strazii-e1443967268442

CAZ TULBURĂTOR în Arad | Fetiță de 11 ani, obligată la perversiuni sexuale de un om al străzii

AdpresFM - Radio Online Stations  

on la strazii

Foto: ziuadevest.ro

O fetiţă de 11 ani din Arad a fost violată de un om al străzii aflat în scaun cu rotile. Acesta a atras-o pe minoră în clădirea fostului cazinou din Arad, rugând- o să-l ajute să transporte nişte bagaje. Bărbatul a fost reţinut la scurt timp după comiterea violului şi arestat preventiv pentru 30 de zile, informează libertatea.ro care citează specialarad.ro

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului Oprea Claudiu Adam, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Oprea Claudiu Adam, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 01.10.2015, în jurul orelor 20,30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe B-dul Revoluţiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe B-dul General Dragalina, loc unde prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale.
Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com