Actualitate

Cazul adopţiei Sorinei s-a închis. Decizia instanţei este definitivă

 

Apelul făcut de procurorul general Bogdan Licu la hotărârea Judecătoriei Slatina în cazul adopţiei Sorinei, fata din Mehedinţi, a fost respins, marţi, de Tribunalul Olt.

 

În apel, procurorul Bogdan Licu a solicitat emiterea unei ordonanţe preşedinţiale privind interzicerea părăsirii României de către minoră, potrivit transparentnews.ro

„Respinge apelul declarat de apelantul Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva sentinţei civile nr. 3290 din 18 iulie 2019 a Judecătoriei Slatina în contradictoriu cu intimaţii Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, Şărămăt Mariana, Săcărin Gabriel, Săcărin Ramona Elena,Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice şi Gene- Greb Bejan. Obligă apelantul să achite intimaţilor Săcărin Gabriel şi Săcărin Ramona Elena suma de 2.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocaţial redus”, se arată în decizia Tribunalului Olt.

Judecătoria Slatina decisese că Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din ţară împreună cu părinţii adoptivi.

După ce Judecătoria Slatina a decis că Sorina poate părăsi ţara, acest lucru a avut loc pe data de 21 iulie.

Surse apropiate cazului fetiţei din Baia de Aramă declarau atunci că Sorina a părăsit România împreună cu părinţii adoptivi, având toate actele în regulă. Familia adoptivă ridicase anterior paşaportul Sorinei de la Serviciul de Paşapoarte Dolj.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.