Actualitate

Cazul Alexandra. ADN-ul din butoi este al Alexandrei. Părinţii sunt disperaţi

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani, ucisă la Caracal, a afirmat că rezultatele probelor ADN atestă faptul că rămăşiţele umane şi cenuşa găsită în casa lui Gheorghe Dincă aparţin fetei.

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Familia a fost anunțată de ministrul Justiției.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal.

Oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire.

Aceste rămășițe umane cât și cenușă au fost găsite într-un butoi din casa lui Gheorghe Dincă.

Este posibil ca sâmbătă dimineață să fie comunicate rezultatele de la INML.

Reamintim că acesta a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, dar nu a arătat și locurile unde ar fi cadavrele.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.