Actualitate

Cazul Caracal explodează! Evenimentele de la sediul DIICOT nasc tensiuni uriașe

 

Ancheta care este în curs de desfăşurare în cazul Caracal, a ajuns iarăşi într-un punct nevralgic. Mai multe colege de şcoală ale Luizei Melencu au fost audiate de procurorii DIICOT, în speranţa că vor obţine mai multe informaţii despre dispariţia acesteia, potrivit transparentnews.ro

Una dintre fetele audiate a afirmat, însă, că procurorii au fost interesaţi despre cum a petrecut ultimele zile înainte de dispariţie.

„Mi-au pus aceleaşi întrebări ca de obicei. Cu ce se îmbrăca, întrebare căreia nu îi văd rostul, grupul de prieteni. Nimic altceva. Nimic important. Am mai fost audiată la DIICOT Craiova. În loc să caute fetele, ei stau să ne întrebe cu ce se îmbrăcau şi pe unde ieşeam”, a spus tânăra.

Întrebată despre ce crede că s-a întâmplat cu Luiza, la şase luni de la dispariţie, colega tinerei a declarat că Luiza nu este moartă.

„Nu este moartă! În niciun caz. Îşi bat joc de cazul ăsta în ultimul hal. În loc să caute fetele, ei caută probe despre care eu cred că se plantează, se plantează uşor. Îşi bat joc”, a declarat tânăra.

Tot astăzi, la sediul IPJ Dolj, alte colege ale Luizei Melencu au fost audiate de anchetatori.

Ancheta devine cu atât mai dificilă cu cât Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza, a ars-o într-un butoi şi apoi i-a îngropat rămăşiţele la marginea pădurii din Caracal, însă testele ADN nu au putut demonstra dacă oasele aparţin Luizei Melencu.

De asemenea, o altă colegă a spus că a fost jignită de polițiști din cauza faptului că este de etnie rromă

„La început au început să dea vina pe mine că noi suntem de etnie rromă că umblăm cu fete la stradă. La început spuneau că noi suntem de vină pentru dispariția ei, că noi avem fete la stradă. Am râs, au început să mă ia la bâză că trebuia să fiu măritată până la 14 ani că sunt de etnie romă”, a spus fata.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.