Life Style

Ce a pățit un cuplu din Australia care i-a dat bebelușului dietă vegană

buburuza.ro

Un cuplu din Australia care și-a ținut bebelușul pe dietă vegană a fost condamnat la 300 de ore de muncă în folosul comunitățiii.

În martie 2018, autoritățile australiene au găsit în casa cuplului din Sydney, cuplu a cărui identitate nu a fost făcută publică, o fetiță în vârstă de 19 luni într-o evidentă stare de subnutriție.

Micuța a fost ținută de părinții ei pe un regim vegan foarte strict. Din cauza modului deficitar în care era hrănită, aceasta părea un bebeluș de trei luni. În plus, cântărea doar cinci kilograme, nu mergea și nu avea dinți. Nu fusese niciodată vaccoinată și nici nu fusese dusă vreodată la vreun control medical.

În primele luni de viață, dieta pe care i-au dat-o părinții fetiței lor a constat în orez, pâine, cartofi, ovăz, tofu, unt de arahide și doar ocazional fructe.

Cuplu, despre care se știe că are aproximativ 30 de ani, mai are doi copii. Duppă ce s-a descoperit ce au făcut cu fetița lor cea mică, cei doi au pierdut custodia copiilor, care acum locuiesc la rude, în Queensland.

Starea fetiței s-a îmbunătățit, însă continuă să facă tratamente pentru ca starea ei de sănătate să fie una cât mai bună, relatează noticieros.televisa.com.

pni.ro%20

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.