Actualitate

CE A REUȘIT MEDICUL ESTE UNIC

Sarcina este, de obicei, o experiență magică pentru mame, dar ultimele două săptămâni pot avea multe provocări.

Este foarte important ca în acest timp viitoarea mămică să se pregătească pentru sosirea copilului. Unul dintre aspectele esențiale în această etapă a sarcinii este acela de a poziționa corect bebelușul înăuntrul corpului mamei. Cea mai bună poziție este aceea cu capul în jos, asta face ca totul să fie mult mai ușor pentru mamă dacă dorește să nască natural.

Desigur, mama nu poate să întoarcă copilul singură, dacă poziția lui e greșită, are nevoie de un doctor care să aibă și experiență dar și răbdare.

Acest clip arată un moment despre care mulți oameni nu prea știu, doctorul îl întoarce pe copil MANUAL în uterul mamei, pentru ca la naștere să aibă poziția corectă. Este o situație foarte intimă, rară și extrem de interesantă și emoționantă. Nu veți vedea așa ceva foarte des, așa că profitați! Iată cum se schimbă în mod manual poziția unui copil care este încă în pântecele mamei:

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.