Actualitate

Ce avere avea Cristina Țopescu!

Cristina Țopescu a decedat singură și săracă! Jurnalista trăia într-o locuință închiriată, înconjurată doar de câinii pe care îi creștea cu atâta iubire.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai bune prezentatoare tv din România, însă situația ei financiară nu era deloc bună în ultimii ani. Apropiații au mărturisit că aceasta nu s-a plâns vreodată de problemele sale.

In urmă cu 7 ani, fiica regretatului comenantor sportiv Cristian Țopescu a pierdut o casa din Balotești, Ilfov. Vedeta a pierdut totul din cauza trei împrumuturi: unul de 30.000 euro, altul de 286.580 franci elvețieni și ultimul de 47.720 franci elvețieni.

În perioada 2004-2008, omul de televiziune a contractat două credite, pe care nu le-a mai plătit. În 2012, executorul judecătoresc a decis să scoată la licitația casa și terenul de 1.000 mp din Balotești.

Mai mult de atât, Cristina Țopescu a avut probleme și din cauza unei prietene. Ea a fost executată silit după ce femeia a împrumutat-o cu 26.000 de euro. Pentru nu i-a returnat banii, amica sa a dat-o în judecată și a câștigat procesul.

În ultimii ani, Cristina Țopescu locuia cu chirie în casa din Tunari și se dedica mai mult creșterii animalelor sale. În 2017, și-a dat demisia de la Antena 3. De ceva vreme lucra la Canal33. un post de televiziune mic.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.