Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Ce fac foștii miniștri să mai ia un ban?! Sebastian Vlădescu deține firma care asigură mentenanța ventilatoarelor din TIR-ul ATI de la „Victor Babeș”

vlădescu 1

Familia fostului ministru Sebastian Vlădescu deține firma care asigură mentenanța ventilatoarelor din TIR-ul ATI de la „Victor Babeș”.
Apar noi date despre firma care trebuia să se ocupe de buna funcționare a ventilatoarelor din TIR-ul ATI de la spitalul „Victor Babeș”: este vorba despre compania Medist SRL, înregistrată în urmă cu 26 de ani. Acționari sunt membri din familia fostului ministru Sebastian Vlădescu, fosta soție și fiul acestuia dețin fiecare câte 25% din firmă în calitate de acționari.

Firma livrează ventilatoare de producție americană în cele cinci TIR-uri ATI, dar și în unitățile UPU acolo, unde din lipsă de spațiu la terapie intensivă sunt tratați pacienți COVID. Șapte angajați ai firmei care a livrat aparatele medicale, printre care și managerul, au fost audiați după ce unul dintre tehnicieni a refuzat să verifice avaria de teama virusului.

Sursa DIGI24.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.