Actualitate

Ce îi dă putere Gabrielei Cristea să meargă mai departe!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi din ţară. Recent, soţul vedeta a trecut prin câteva probleme de sănătate, care au afectat-o pe brunetă. Pe reţelele de socializare, Gabriela a scris ce îi dă putere să meargă mai departe!

Destinul nu este mereu pe placul tuturor şi ne mai pune câteva piedici în cale, asta cu scopul de a ne îmbărbăta şi de a ne ajuta să ne formăm pe viitor.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul Gabrielei Cristea. Recent, frumoasa prezentatoare a trecut prin momente mai puţin plăcute, după ce soţul ei, Tavi Clonda, a avut câteva probleme de sănătate, iar bruneta a fost în permanenţă lângă el şi l-a susţinut.

Este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde postează foarte des fotografii cu familia sau cu ceea ce face. Recent, vedeta a adăugat o poză, iar la descriere a scris: „Pauza de ceai iti da mereu putere sa mergi inainte!„. Ceaiul este principalul calmant al vedetei şi îl bea cu plăcere din cana pe care este imprimantă poza cu ea şi cu Tavi.

Într-o postare pe contul de Instagram, Tavi a scris motivul pentru care a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Artistul a avut probleme în zona cervicală şi lombară.

Decompresii vertebrale pe zona cervicală pentru tratarea afecţiunilor vertebrale. Elongaţii pe zona cervicală pentru tratatrea durerilor locale. Decompresie vertebrală în zona lombară pentru tratarea afecţiunilor locale

„, a scris el.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.