Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

UPDATE: Ce note a luat Mirela Vaida la BAC. Prezentatoarea TV și-a publicat diploma pe rețelele de socializare

Recent, s-a aflat ce note a luat îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida la BAC, care a absolvit Liceul de Informatică din Iași în 2001. Aceasta a obținut peste nouă la toate materiile la care a dat examen. Vedeta TV și-a adus aminte cu emoție de momentul în care a mers la afișierul liceului pentru a afla notele.

Îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida le-a făcut o supriză fanilor și a postat pe rețelele de socializare diploma de BAC. Aceasta a urmat cursurile unui liceu de renume din Iași, fiind o elevă cu rezultate bune. Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și este foarte îndrăgită și iubită de telespectatori.

Deși este foarte cunoscută de pe micile ecrana, puțini sunt cei care știu cum era vedeta în perioada adolescenței și mai ales cum sa descucat aceasta la școală. Așadar, iată cu ce note se mândrește prezentatoarea de la Acces Direct!

„Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era «neiertator»! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 20 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Mai mult, cunoscuta prezentatoare TV a obținut media finală ca cea a lui Selly! Ce să mai, Mirela Vaida este un exemplu demn de urmat pentru toate generațiile!

„Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au năpădit amintirile! Mulțumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a adăugat ea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.