Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Ce pensie are Florin Piersic la 84 de ani, după o viaţă dedicată teatrului şi filmului

Indubitabil, Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre. Cu toate acestea, pensia primită de el ar putea fi considerată de mulți nesatisfăcătoare, după o întreagă viață de scenă.

Florin Piersic se alătură colegilor de breaslă în privința pensiei primite. Nimeni nu poate contesta calitatea sa de mare actor și, cu toate acestea, el nu este recompensat pe măsură.

Potrivit ultimelor informații, marele Florin Piersic ar avea o pensie de doar 2.000 de lei. Chiar dacă este peste media la nivel național, vorbim totuși de unul dintre cei mai mari actori ai României.

Actorul nu se plânge, situația sa materială fiind mai mult decât satisfăcătoare. El este proprietarul a trei locuințe, printre care o casă de vacanță în Cluj.

În luna ianuarie, iubitul actor a împlinit respectabila 84 de ani. Deși de-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri potrivit cărora acesta s-ar confrunta cu diverse probleme de sănătate, actorul a negat mereu, susținând că încă este în putere.

Grea încercare pentru un actor cu spectacolele și teatrul în sânge să stea departe de publicul său vreme de șase luni. Tristețe, dezamăgire și nerăbdare, astfel de sentimente i-au încercat pe protagoniștii piesei „Străini în noapte”. Florin Piersic și Medeea Marinescu, căci despre ei este vorba, se vor întoarce pe scenă din luna august și îi vor bucura pe fani cu două reprezentaţii ale celebrei piese.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.