Social Media

Ce reacție a avut Marina Almășan la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

După declarațiile făcute de Leonard Miron, nu a durat mult și a apărut și o reacție din partea colegei Marina Almășan la acuzațiile aduse. Aceasta s-a simțit ofensată de faptul că Leonard a numit-o hienă și s-a căsătorit doar din interes.

După ce Leonard Miron a făcut o serie de acuzații la adresa ei, Marina Almășan a luat atitudine imediat. Fostul coleg de la TVR a numit-o „hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR”. Animozitățile dintre cei doi sunt mai vechi, de pe vremea când ambii lucrau la TVR.

Reacție promptă de la Marina Almășan

Marina Almășan a avut o reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron. Aceasta îl consideră pe fostul coleg o persoană discutabilă și din punct de vedere profesional. Mai mult, Marina Almășan a povestit că a fost dezamăgită de multe ori de Leonard Miron.

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept pentru care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om, nu-i voi nega niciodată calitățile”, a spus Marina Almășan pentru Fanatik.

De asemenea, Marina Almășan mai precizează că nu i s-a părut corect că acesta a primit bani de la postul public de televiziune în perioada în care jobul lui nu se mai desfășura pe micul ecran. Aceasta amintește că a fost printre puținele persoane care i-a dat ocazia să-și înceapă cariera de prezentator.

„Ți-am constatat, în ultima vreme, dorința disperată de a fi băgat în seamă cu orice preț și de a fi reprimit în TVR, instituție pe care ai trădat-o în repetate rânduri și pe care, de la mantinelă, o critici cu orice ocazie. Și… cum poți mai bine ieși din anonimat, decât agățându-te de niște nume care – bune sau rele, cum or fi ele – au făcut istorie în TVR și… «încă mai vând». (…) Niciodată nu ți-am negat inteligența și talentul, însă, se știe, acestea nu au făcut întotdeauna casă bună cu caracterul”, a mai precizat Marina Almășan.

Marina Almășan i-a luat apărarea și Andreei Marin

Totodată, Marina Almășan îi demontează acuzațiile lui Leonard, cu privire la căsătoriile din interes. Ea spune că cei doi soți ai săi nu au avut nicio influență în televiziunea publică. De asemenea îi reproșează și faptul că s-a luat de Andreea Marin, fără a avea cel mai mic motiv.

„Leo, zău așa? Te iei de Andreea (n.r. – Andreea Marin), măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care de o sută de ani n-o mai vede publicul, [dar] tot știe de unde s-o ia?”, a mărturisit, ca reacție la toate aceste acuzații, Marina Almășan.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.