Social Media

Ce religie are Anca Serea? Mama-eroină din showbiz-ul românesc a decis să pună punct controverselor

La 40 de ani, Anca Serea se consideră una dintre cele mai fericite și împlinite femei din lume! Are șase copii superbi, un soț iubitor și și-a îndeplinit multe dintre visurile arzătoare ale sufletului ei. Din nefericire, de multe ori a fost pusă în situații delicate pentru alegerea ei de a deveni mămică de atât de multe ori. Și asta pentru că unii dintre oameni au suspectat-o că, de fapt, ar fi sectantă. Astfel, ea a făcut pe blogul său declarații clare privind confesiunea pe care o are.

Religia pe care o are, de fapt, Anca Serea

Supranumită mama-eroină din showbiz-ul românesc, Anca Serea a decis să scrie negru pe alb despre credința pe care o are, în ciuda zvonurilor răutăcioase care au apărut la adresa ei. Suspiciunile privind cultului căruia aparține există pentru că și-a dorit să aibă o familie numeroasă…

“Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.

Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a așternut prezentatoarea pe blogul său.

Conform dezvăluirilor sale, vedeta este creștin-ortodoxă și, recent, cu prilejul unui Q & A pe IG Story, ea a subliniat că “După ce am devenit mamă sunt mai motivată, mai bună și cu multă iubire în jur!”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.