Social Media

Ce s-a întâmplat la parastasul lui Răzvan Ciobanu. Avocata Laura Vicol a rupt tăcerea: „Este inacceptabil”

Parastasul lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat, iar avocata Laura Vicol, cea care i-a fost prietenă a vorbit despre evenimentul trist la care a participat. Femeia a spus că spiritul lui Ciobanu încă este prezent printre cei care l-au iubit și că după pomenirea de 40 de zile toți cei dragi vor merge la restaurantul preferat al creatorului de modă și vor servi mâncarea preferată a acestuia.

Laura Vicol: Răzvan este încă aici cu noi

Acum 40 de ani, pe 29 aprilie, Răzvan Ciobanu murea într-un accident rutier produs în comuna Săcele, chiar în a doua zi de Paște. Astăzi, prietenii, colegii de breaslă și rudele au mers la mormântul designerului pentru a depune flori și lumânări și s-au rugat pentru odihna sa veșnică în lumea de dincolo.

Laura Vicol a povestit că se bucură foarte mult că au venit oameni în număr aproape la fel de mare ca la înmormântare, că prietenii nu l-au uitat și au depus la mormântul său cele mai frumoase flori și au stat câteva minute să se roage pentru sufletul lui greu încercat pe această lume. „Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.