Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sfaturi Utile

Ce sa faci sau sa nu faci cu pantofii?! Iata ce spune traditia.

Femei sau bărbați, toți suntem îndrăgostiți de o pereche de pantofi, pe care o purtăm doar la ocazii speciale. Dar oare câți dintre noi știm cât de vechi sunt superstițiile legate de pantofi?

Iată ce spune tradiția.

Nu puneți pantofii pe pat, pentru că veți avea doar ghinion

Vă amintiți că în copilărie când așezați pantofii pe pat, erați certați de mama? Motivul? Această poziție aduce ghinion în casă. De asemenea, tradiția spune ca atunci când cineva pleacă de acasă, să arunci cu un pantof vechi după el, pentru a-I merge totul bine. Acest lucru se face și când mirele sau mireasa pleacă de la casa părintească.

În plus, mireasa va scrie pe talpa piciorului numele prietenelor sale necăsătorite și când iese din biserică va șterge piciorul. Cea al cărui nume va fi șters, se va căsători curând.

Tot tradiția spune ca domnii să nu dăruiască iubitelor pantofi decât dacă doresc să le ceară în căsătorie, pentru că acest gest înseamnă că bărbatul dorește să meargă alături de el toată viața.

Nu în ultimul rând, nu lăsați pantofii încrucișați pentru că veți avea ghinion și nu vă încălțați cu un singur pantof pentru că veți pierde unul dintre părinți.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.