Social Media

CE SALARIU ARE ANDRA MĂRUȚĂ TV LA ROMÂNII AU TALENT

Andra este jurat cu vechime consistentă în emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV. Firește, prestațiile sale – ținând cont că este una dintre vedetele care ”aduce” rating de fiecare dată când apare – trebuie recompensate la justa valoare, motiv pentru care salariul Andrei este, în permanență, un subiect care incită. 

Conform informațiilor apărute în mass-media, Andra Măruță – pentru concertele sale – a fost plătită cu… 1.000 lei pe minut. În ceea ce privește prestația ca jurat în două emisiuni, cifrele nu sunt foarte exact, dar se pare că Andra ar primi între 8.000 și 10.000 de euro pe lună, sumă deloc de neglijat. E drept că, așa cum o dovedesc audiențele, prezența Andrei în emisiuni contează enorm.

Mai mult, Andra încasează bani și din concertele pe care le susține – și care au un mare succes la public -, fără a mai vorbi despre reclamele în care frumoasa vedetă apare.

Ce studii are, de fapt, Andra Măruță. Care este meseria ei

Talentata cântăreață a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret, iar în timpul unor declarații, ea a dezvăluit că… în viitor, își dorește să devină profesoară de muzică și să îi învețe pe copiii din noua generație tainele notelor aflate pe portativ. “Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a declarat artista într-un interviu oferit în urmă cu ceva vreme pentruLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.