Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Testamentul lu Benone Sinulescu: Dacă mor eu, totul va rămâne…

Benone Sinulescu și-a facut testamentul și acum s-a aflat ce scrie în el. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară are probleme de sănătate și se află internat în spital. În cazul în care el va muri, artistul a aranjat deja lucrurile, așa încât averea sa să rămână pe mâini bune. Benone Sinulescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și puțini oameni mai știau detalii despre viața sa.

Înainte de pandemie, artistul s-a retras la țară, în localitatea Bârzava, din Arad. Într-un interviu pentru Antena Stars, Benone Sinulescu povestea că o duce mult mai bine la țară și îl bucură să se ocupe de treburile gospodăriei împreună cu soția sa.

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate.

Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate.”, a mărturisit interpretul de muzică populară.

Cântărețul se află internat în spital, după ce s-a simțit rău. În presă au apărut informații că Benone Sinulescu ar fi fost găsit inconștient în casă, însă soția artistului a lămurit lucrurile și a spus că lucrurile nu s-au desfășurat așa.

Benone Sinulescu și-a aranjat lucrurile personale
În 2014, Benone Sinulescu și-a făcut testamentul și i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.