marți 13 noiembrie 2018 5:10 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce… mori
Adpres Market

Ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce… mori

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce... mori 
Ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce… mori 

Deşi nimeni nu se gândeşte la momentul în care vom pleca din această lume, Facebook îţi dă posibilitatea să alegi ceea ce se va întâmpla cu contul tău după ce… mori. 


Facebook vă oferă două opțiuni, după moarte. Înainte însă ca acestea să intre în vigoare, cineva trebuie să notifice Facebook că ați trecut în neființă. Cum era de așteptat, respectivul proces implică un formular online pe care trebuie să-l completeze cineva binevoitor, preferabil un membru al familiei.  Ideal ar fi chiar ca cineva să urce pe respectivul formular o poză cu un certificat de deces pentru eficientizarea procesului. În orice caz, merită reținut că procesul de memorializare a unei pagini nu este automat, ci implică o echipă de persoane care verifică și, eventual, aprobă cererile, pentru a se evita glumele proaste.

Tranformarea paginii tale de Facebook într-un memorial ce va putea fi folosit de prieteni pentru a posta aminitiri cu tine sau pentru a oferi câteva gânduri familiei, reprezintă un gest rezonabil. Același gest implică însă definirea unui administrator pentru pagina ta post-mortem, iar respectiva persoană trebuie aleasă în timpul vieții. Din momentul în care ați particularizat această opțiune și nu mai sunteți, se vor întâmpla mai multe lucruri importante.

În dreptul numelui profilului vostru va fi atașat permanent cuvântul Remembering – Ne aducem aminte de… Prietenii voștri vor putea în continuare să posteze conținut nou. Tot conținutul partajat anterior va rămâne online și accesibil prietenilor. Toate profilele marcate pentru memorializare, după deces, nu vor mai fi targetate cu reclame, nu vor mai apărea în cadrul notificărilor cu zilele de naștere și nici în listele cu ,,Persoane pe care le-ați putea cunoaște.” Contul vostru de Facebook va fi blocat și nimeni nu se va putea autentifica pe el. Dacă ați omis să definiți un administrator, profilul vostru va fi șters pentru totdeauna din momentul în care s-a stabilit că nu mai sunteți.

În situația în care ideea de memorializare vi se pare destul de abstractă și preferați ștergerea permanentă a contului, aceasta este de asemenea o posibilitate. Intrați pe pagina personală de Facebook, accesați din nou Security pornind de la butonul de Settings din dreapta sus, iar la secțiunea Legacy Contact, ignorați ideea de contact moștenitor și mergeți direct pe Request Account Deletion. Cu această opțiune aleasă, din momentul în care cineva a raportat la Facebook că ați decedat, pagina voastră va dispărea în eter pentru totdeauna și nu va mai putea fi recuperată de către nimeni, niciodată.

Sursa

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com