Social Media

Ce spune Cristina Siscanu despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu: „Mama copiilor lui nu s-a implicat deloc”

Cristina Siscanu a facut declaratii acide cu privire la Mihaela Coserariu, fosta sotie a lui Madalin Ionescu.

Ce spune Cristina Siscanu despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu. Dupa ce a inceput o relatie cu Madalin Ionescu, Cristina Siscanu a devenit a doua mama pentru copiii acestuia.

Cristina se intelege foarte bine cu cei doi copii din casnicia pe care Madalin Ionescu a avut-o cu Mihaela Coserariu, din care au rezultat Filip si Stefania.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt casatoriti din 2011, iar impreuna au o fata, pe micuta Petra.  Formeaza o familie fericita, insa Cristina este suparata dintr-un anumit aspect.

Aceasta a facut o marturisire trista cu privire la fosta sotie a lui Madalin Ionescu, marturisind ca aceasta isi vede copiii extrem de rar, toata responsabilitatea cazand pe ea si Madalin.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş” a spus Cristina Siscanu, potrivit sursei citate.

Madalin Ionescu si Mihaela Coserariu au fost casatoriti vreme de 14 ani, insa au divortat in 2011, iar Mihaela a pierdut custodia copiilor.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.