Social Media

Ce spunea Cristina Ţopescu despre relația cu Ștefan Bănică: ”Ținea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară”

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au fost împreună cinci ani la începutul anilor ’90. În urmă cu ceva timp, regretata prezentatoare TV a dezvăluit motivul pentru care relaţia lor a luat sfârşit.

„Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a declarat Cristina Țopescu.

Cu toate că relația dintre ei a durat câţiva ani, Cristina a relatat și un episod destul de dramatic, în care el a avut un comportament neașteptat. Acest lucru s-a întâmplat într-o seară când artistul a venit să o ia de la TVR.

“Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire.

Ştefan Bănică, mesaj emoţionant după ce Cristina Ţopescu a murit

”Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.