duminică 19 august 2018 9:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cea mai ascunsă zodie. Nimeni nu-i cunoaște cu adevărat pe acești oameni
Adpres Market

Cea mai ascunsă zodie. Nimeni nu-i cunoaște cu adevărat pe acești oameni

AdpresFM - Radio Online Stations  

Pe nativul zodiei Pești este foarte greu să-l cunoști cu adevărat, pentru că este timid si rezervat, ascunzând de fapt calități deosebite, pe care nu le poate scoate la iveală.


Unei persoane născute în zodia Pești nu îi place sa atraga atentia asupra sa, din aceasta cauza nu va fi apreciată la adevarata lui valoare. Îi place să fie mai mult singură, retrasă, cu propriile gânduri, eventual preocupată de una din arte pentru care își dedică tot timpul.

Nativul Pesti este sensibil si idealist, un visator atras de planuri si idei nepractice. Creativ, spiritual, chiar mistic, are o dispozitie introspectiva, incat celor din jur le este foarte greu sa il inteleaga.

Peștii sunt, de asemenea, idealiști, cu o sensibilitate exagerata, visatori, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece le lipsește încrederea în forțele proprii.

Peștii au tendinta de a trece prin viata idealizand situatiile, oamenii, imprejurarile, dandu-le un aspect cu totul diferit decat in realitate. Temperamentul lor variaza de la optimism la pesimism intr-o clipa.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com