Social Media

Cea mai mare pierdere din teatrul romanesc. Cunoscuta actrita ILEANA STANA IONESCU a renuntat .Toti sunt socati

Celebra actriță Ileana Stana Ionescu a făcut declarații emoționante după ce a decis să se retragă din teatrul românesc.

După 66 de ani de activitate, marea artistă a vorbit desprerealizări, dar și despre marele sale regrete.  

„Am avut o viață care s-a îmbinat colosal. Am avut momente grele, când mi-au murit părinții. Am avut noroc cu soțul meu, care m-a susținut și m-a ajutat enorm. Am avut o viață extraordinară! Avem 67 de ani de căsnicie”, a declarat aceasta.

”Ce să fac, e structura mea, probabil că sunt înzestrată de Creator cu multă forţă. Şi sper să mai am câţiva ani ca să pot să mă comport aproape la fel. N-am niciun secret, este natura mea destul de robustă şi iubesc aşa de mult teatrul încât nu am niciun fel de strângere de inimă când începe spectacolul.  Asta îmi doresc cel mai mult, să fiu sănătoasă, să fiu alături de soţul meu, cu care m-am înţeles toată viaţa foarte bine şi doresc să ne bucurăm împreună şi să trăim tot aşa de fericiţi ca până acum”, a declarat Ileana Stana Ionescu, pentru Libertatea, despre plecarea sa din teatru la anii aceștia.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.