miercuri 15 august 2018 5:01 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cea mai rea zodie din horoscop: Îţi face rău fără să aibă nicio remuşcare
Adpres Market

Cea mai rea zodie din horoscop: Îţi face rău fără să aibă nicio remuşcare

AdpresFM - Radio Online Stations  

Specialiștii în astrologie ne atenționează de faptul că unele persoane au răutatea în sânge din cauza zodiei în care s-au născut. 


Oricât ar încerca să o ascundă, tot iese la iveală în momente-cheie ale vieții. De ce este important să știi care este cea mai rea zodie? Ei bine, pentru a te feri de ea, cu atât mai mult dacă ești o fire mai sensibilă, care nu și-ar putea măsura forțele cu acest semn nici măcar în vise. La polul opus, dacă ești chiar tu născută în simbolul astrologic care este considerat cea mai rea zodie din horoscop, avem pentru tine câteva sfaturi cu ajutorul cărora vei reuși să îți schimbi atitudinea față de cei din jurul tău.

Fecioara, declarată cea mai rea zodie

În topul celor mai rele zodii au mai fost incluse și alte semne zodiacale, fiecare cu trăsătura ei de caracter dominantă. Berbecii sunt recunoscuți pentru impulsivitatea exagerată, iar Scorpionii sunt faimoși pentru pedepsele cu care își tratează adversarii, dar a câștigat detașat zodia Fecioară.

De ce este considerată Fecioara cea mai rea zodie? Ei bine, nativii sunt recunoscuți pentru că au limba ascuțită. Așteptările înalte și spiritul lor critic aproape că au devenit o legendă. Este imposibil să nu stai cu frică în preajma lor, mai ales dacă sunt cu ochii pe tine.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com