Social Media

Cea mai simplă metodă cu ajutorul căreia puteți să vă tundeți părul singură

Pentru multe dintre noi devine din ce în ce mai complicat, poate chiar inaccesibil să ajungem la coafor. Tocmai din acest motiv profesioniștii găsesc diferite modalități prin care să ne învețe diferite metode care ne-ar ajuta să ne aranjăm sau chiar să ne tundem singure acasă. Mai ales dacă aveți o tunsoare simplă, dreaptă, vă puteți scurta singură vârfurile despicate, pentru a nu mai pierde timp pentru a merge la salon și pentru a face economii.

Ca să putem evita situațiile neplăcute și tunsorile dezastruoase realizate chiar cu mâinile noastre, am selectat câteva sfaturi prețioase care chiar par să dea rezultate.

Instrumentele necesare:

Veți avea nevoie, pentru aceasta, doare de o pereche de foarfece.

Ce trebuie să faceți:

Spălați-vă părul ca de obicei, adăugând balsam. Înfășurați părul într-un prosop pentru a elimina excesul de apă.

Următorul pas:

Acum pieptănați părul cu o perie, cât mai bine pentru a nu lăsa noduri.

Dați tot părul în față (începând de la ceafă) și prindeți-l cu un elastic în mijlocul frunții. Trebuie să vă pieptănați cât mai bine, pentru a obține o tunsoarea egală. Coborâți ușor elasticul spre vârfuri, alegând singură lungimea.

Ultimul pas. 

Luați foarfecele și puneți părul în poziție orizontală, apoi faceți o tăietură sigură. Fiți atentă să nu faceți o tăietură oblică. După ce veți scoate elasticul, veți obține o tunsoare în scări. Dacă este cazul, mai puteți tăia unele șuvițe.

Sperăm ca sfaturile noastre să vă fie de ajutor!

V-ați tuns vreodată singură? Ce sfaturi le-ați oferi femeilor care vor să încerce acest lucru? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!

The post Cea mai simplă metodă cu ajutorul căreia puteți să vă tundeți părul singură appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.