miercuri 15 august 2018 8:28 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cele mai dominatoare femei din horoscop. Zodiile care nu pot fi "îmblânzite"!
Adpres Market

Cele mai dominatoare femei din horoscop. Zodiile care nu pot fi "îmblânzite"!

AdpresFM - Radio Online Stations  


Cele mai dominatoare femei din horoscop. Zodiile care nu pot fi “îmblânzite”!

În timp ce unora nu le place să iasă în evidență, altora le place să se impună în orice situație și să aibă ultimul cuvânt. Află ce zodii sunt mereu piua-ntâi!


Berbec: energice și responsabile

Sunt iubitoare de provocări și nu se lasă niciodată îngrădite de reguli. Preferă să dea sarcini de îndeplinit în loc să le primească, fiind caracterizate de un spirit independent. Li se potrivește funcția de conducător, deoarece sunt energice și responsabile. Își duc întotdeauna la îndeplinire sarcinile, chiar dacă asta înseamnă să fie tranșante cu cei din subordinea lor și să nu accepte niciun fel de scuze. Uneori, este greu să te înțelegi cu nativele Berbec, mai ales când li se pare că le-ai jignit sau le-au pus la îndoială profesionalismul.

Leu: neîmblânzitele

Așa cum leii sunt regii animalelor, și nativele din această zodie sunt conducătoare peste prieteni și cunoscuți. Sunt ambițioase, puternice, curajoase, independente și sigure pe calitățile lor. Știu exact ce să facă, fără să se complice, și-și pun toată energia și creativitatea în atingerea obiectivelor pe care și le-au propus. Nu se tem de obstacole, nu pun la suflet cuvintele rele aruncate asupra lor și nu se lasă niciodată descurajate. Dimpotrivă, atunci când cei din jur cad pradă deznădejdii, știu ce să le spună pentru a-i încuraja. Sunt încăpățânate și țin la convingerile lor, iar atunci când cei din jur nu știu ce să facă, preiau inițiativa și duc lucrurile la bun sfârșit. Totuși, în anumite situații, sunt percepute de cei din jur ca fiind arogante și având o atitudine de superioritate.

Descoperă alte zodii dominatoare pe clickpentrufemei.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com