Horoscop

Cele mai enervante cupluri din zodiac

Cele mai enervante cupluri din zodiac
Cele mai enervante cupluri din zodiac

„A cincea roată de la căruță” – te-a făcut cineva vreodată să te simți așa? De obicei, se întâmplă treaba asta când sunt cupluri în grupul vostru de prieteni. Vorbesc despre acel cuplu în care îndrăgostiții se giugiulesc mereu, se sărută pasional și fac abstracție de cine se mai află în jurul lor. Parcă sunt legați cu un cordon ombilical.


Dacă îți sună cunoscut acest scenariu, vezi ce zodii fac asta atunci când sunt într-o relație!

Cel mai enervant cuplu din zodiac este format din nativii Balanță și Săgetător. Cercul lor de prieteni a început să se restrângă foarte mult, din cauză că de fiecare dată sunt „bot în bot”, la propriu. Aceștia exagerează cu sărutările și cu îmbrățisările îndelungate. Trebuie să își dea seama că de la un punct devin foarte enervanți pentru prietenii lor.

Un alt cuplu care își înnebunește prietenii cu gesturi tandre excesive este format din Capricorn și Leu. Chiar și când se află într-o discuție cu altcineva, unul dintre ei simte nevoia să își sărute partenerul. Sunt foarte des catalogați ca fiind nesuferiți. Prietenii refuză să îi mai sune, pentru că aud foarte des în telefon sunete de pupici. Nimic mai enervant atunci când chiar ai ceva important de discutat cu unul dintre ei!

Citește continuare pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.