Social Media

Cele mai mari greșeli atunci când ne căsătorim: 5 motive pentru care alegem persoana nepotrivită

Atunci când luăm decizia să ne căsătorim, credem că va dura pentru toată viața. Ne imaginăm o viață liniștită, visăm la o casă frumoasă în care vom trăi fericiți împreună, vom avea trei copii frumoși și animalele de companie. Dar, deseori se întâmplă că multe căsnicii eșuează, multe cupluri sunt dezamăgite în căsătorie, iar visele lor sunt spulberate. De ce se întâmplă acest lucru?

Unii regretă că s-au căsătorit prea devreme, alții că au ales persoana greșită. Redacția noastră a selectat cele mai frecvente motive pentru care alegem să ne legăm destinul cu persoana nepotrivită.

1. Nu ne înțelegem pe noi înșine.

Filosoful englez Alain de Botton, este de părere că unul dintre motive este faptul că ne înțelegem mai puțin decât pe ceilalți. Din această cauză, este imposibil să ne găsim perechea perfectă.

2. Nu vrem să fim singuri.

Oamenii nu suportă singurătatea. Persoanele trecute de 30 de ani, se căsătoresc doar pentru a nu fi singuri. În consecință, din cauza presiunii din jur și a fricii, partenerul ales, nu este potrivit.

3. Suntem obișnuiți să trăim într-un stres continuu.

La nivel subconștient, femeile se îndrăgostesc de bărbații tirani, care ulterior devin soții lor. Astfel de femei, cred că cei care le rănesc sunt cei care le iubesc cu adevărat. Nu știu ce înseamnă fericirea și, de asemenea, nu au experiența unor relații sănătoase, așa că aleg băieții „răi”.

4. Alegem cu inima.

Atunci când alegem partenerul cu care să împărțim și cele bune și cele rele până la adânci bătrâneți, o facem ascultându-ne inima. Când fluturii din stomac dispar, ne confruntăm cu realitatea. Descoperim alte calități ale partenerului care ne deranjează și ne dăm seama că nu am ales persoana potrivită.

Rezolvarea problemelor

1. Nu există persoane care s-ar potrivi perfect.

Filosoful Alain de Botton consideră că în căsnicie trebuie să anticipăm faptul că, partenerul nostru ne va dezamăgi, ne va supăra. Și noi la rândul nostru vom face acest lucru. Dar acest lucru nu trebuie să fie un motiv pentru divorț. Suntem cu toții diferiți. Nu vei întâlni niciodată o persoană care va corespunde așteptărilor tale. Sarcina noastră este să găsim un partener compatibil cu noi.

2. Dacă nu există compatibilitate, dragostea nu va fi cea care va salva căsnicia.

Dacă nu există compatibilitate, dragostea nu este suficientă pentru a depăși toate problemele în căsnicie. Numai atunci când veți întâlni o nouă dragoste, veți înțelege de ce v-ați despărțit de fostul iubit.

O căsnicie trebuie să fie bazată pe dragoste, dar trebuie să țineți cont și de compatibilitatea cu partenerul dvs. Trebuie să aveți aceleași scopuri și dorințe. Sunteți de acord?

The post Cele mai mari greșeli atunci când ne căsătorim: 5 motive pentru care alegem persoana nepotrivită appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.