Social Media

Ceruta in Casatorie: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Indragita prezentatoare tv de la Acces Direct, isi mai doreste o fetita.

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Vedeta este căsătorită cu Alexandru Vaida de mulți și au împreună trei copii, iar iubirea dintre ei este la fel de puternică ca în fiecare zi. Mirela a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară, împărtășind cu fanii săi momentul surprinzător.

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Celebra prezentatoare este căsătorită cu Alexandru Vaida de mai bine de 12 ani, iar iubirea dintre ei este la fel de puternică ca în fiecare zi. Cei doi și-au luat copiii și au mers în Sighișoara, pentru a se relaxa departe de agitația din Capitală. Mirela Vaida a fost activă pe rețelele de socializare, ținându-i la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Mirela Vaida ceruta in casatorie a doua oara
Prima oară când a fost cerută în căsătorie, se afla la un semafor din Capitală, în trafic. Cei doi au petrecut aproximativ 40 de minute în zona Unirii, iar vedeta tv a povestit cum a decurs momentul special. „Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida își mai dorește o fetiță
Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de peste 12 ani și au împreună trei copii minunați, o fată și doi băieți. Recent, blondina a declarat că își mai dorește o fetiță. „Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii.

Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a declarat Mirela Vaida, într-un interviu.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.