Actualitate

CFR Cluj va disputa un meci caritabil

 Campioana României CFR Cluj va disputa un meci amical caritabil, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, împotriva formației maghiare Kisvarda, duminică, de la ora 17:00.

„Ne alăturăm din nou campaniei „Făuritorii de minuni” pentru a o sprijini pe Alexandra, un copil minunat, care, din păcate, s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane.

Pentru a putea auzi, Alexandra are nevoie de 4 operații extrem de complexe care se pot efectua doar în Statele Unite ale Americii și costă în total 200.000 de euro”, a transmis clubul CFR Cluj.

Prețul unui tichet pentru meciul caritabil dintre CFR Cluj și Kisvarda este de 5 lei, iar toate încasările vor merge către Alexandra.

 

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.