Actualitate

China refuză să mai testeze pacienții cu simptome de coronavirus din Wuhan.

Presa din Hong Kong: China refuză să mai testeze pacienții cu simptome de coronavirus din Wuhan pentru a nu strica propaganda care spune că starea de urgență s-a încheiat.

Spitalele din Wuhan îi resping și refuză să le facă teste pacienților locali cu simptome de coronavirus, transmite publicația RTHK din Hong Kong, citată de La Stampa. E vorba despre o decizie politică a autorităților, care vor să arate că epidemia a fost ținută sub control în provincia de unde a fost exportată în toată lumea.

În acest timp, localnicii se revoltă și denunță un ”tratament politic”, potrivit sursei din Hong Kong.

Reamintim că autoritățile chineze susțin că nu mai există cazuri noi locale, iar cele înregistrate la pacienți care vin din străinătate s-au redus semnificativ.

Partidul Comunist chinez susține că situația s-a normalizat în Wuhan, unde au fost închise cele zece spitale de campanie, iar funcționarii locali susțin că nu mai e nevoie de testarea pacienților cu simptome pentru că numărul de noi infecții cu coronavirus a scăzut dramatic.

Mai mulți localnici au declarat pentru RTHK că ei sau rudele lor au fost respinși de la testare, în ciuda simptomelor de infectare cu coronavirus, relatează G4Media.ro.

Guvernul și Partidul Comunist din China au o lungă experiență de manipulare și cenzurare a statisticilor oficiale, cel mai recent exemplu fiind chiar în debutul epidemiei de coronavirus, când autoritățile au întârziat aproape două luni recunoașterea unei epidemii fără precedent.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.