Retete Culinare

Cină rapidă sau cum puteți hrăni familia cu un preparat gustos pregătit în 30 de minute!

Cod pe tigaie cu smântână și usturoi. Un preparat minunat pentru mesele de zi cu zi, care se pregătește în minute numărate. Peștele este moale și delicat, iar sosul de smântână face mâncarea deosebit de aromată și suculentă.

INGREDIENTE:

-500 gr de cod de Alaska (fără aripi și coloană vertebrală);

-1/2 linguriță de sare;

-piper negru – după gust;

-200 gr de smântână fermentată;

-2-3 căței de usturoi;

-verdeață – după gust;

-făină;

-3 linguri de ulei.

MOD DE PREPARARE:

1.Spălați peștele, tăiați aripile și îndepărtați coloana vertebrală (opțional), apoi îl tăiați bucăți porționate.

2.Adăugați sare și piper, după care amestecați.

3.Tăvăliți bucățile de pește prin făină și le prăjiți pe tigaia cu ulei încins, până se rumenesc ușor pe ambele părți.

4.Amestecați smântâna cu puțină sare și usturoi dat prin presă.

5.Acoperiți peștele cu sos, presărați cu verdeață, puneți capacul și înăbușiți totul la foc mic timp de 5-6 minute.

Peștele în sos de smântână și usturoi e gata: rapid, simplu și, cel mai important, gustos. Serviți-l alături de garnitura preferată.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

The post Cină rapidă sau cum puteți hrăni familia cu un preparat gustos pregătit în 30 de minute! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.