Sport

Cine a fost Mihai Dolinschi?!… Jurnalistul si comentatorul sportiv a murit la 29 de ani.

O veste care a picat ca un trăsnet. S-a stins din viață Mihai Dolinschi. Avea doar 29 de ani și era jurnalist sportiv și comentator tv. Nu se cunosc cauze decesului, cert este că tânărul s-a stins din viață în seara zilei de luni, 19 iulie 2021.

Jurnalistul a fost găsit fără suflare în locuința sa din Capitală. Se pare că era cunoscut cu probleme medicale. Mihai Dolinschi avea doar 29 de ani și era în plină ascensiune în carieră. Pasionat de fotbal și baschet, el a fost declarat, în 2018, cel mai bun tânăr jurnalist sportiv al anului în România.

Pasiunea pentru baschet a început de la o vârstă fragedă, când mătușa mea, Monica Dolinschi pe atunci, evolua la naționala României de senioare și la ACRO sau Rapid la nivel de club. Eu pot să spun că am practicat la nivel semi-profesionist, spunea Mihai Dolinschi.

A fost jurnalist și comentator sportiv la Telekom Sport și Look Sport.

Ultima sa postare pe Facebook, acolo unde era urmărit de aproape 6.000 de oameni a fost despre Stevan Gerrand și începuturile în lumea fotbalului profesionist.

Vestea că a murit a fost un șoc pentru colegii lui și pentru toți cei care l-au cunoscut și îl apreciau.

Mihai Dolinschi a fost cel mai pasionat om pe care îl poți întâlni într-o redacție de sport. Tipul de ziarist care vine de drag și nu pentru că trebuie. Om care-și hrănea dragostea față de meserie prin documentare temeinică și prin dorința de a fi mai bun și mai bun și mai bun. Indiferent că era NBA-ul de la 3-4 dimineața, vreun meci de liga a 2-a de pe la prânz sau meciurile tari de prin Italia sau Spania, Mihai trăia mereu totul ca un derby, a scris Alberto Boțoghină, jurnalist, fost coleg cu Mihai la Telekom Sport.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.