Actualitate

Cine este Florin Spataru cel propus pentru Ministerul Economiei: Uite o poza delicata si interesanta cu noul ministru al Economiei, omul olandezilor de la Damen.

CPN al PSD a decis să îl propună pentru portofoliul de la Ministerul Economiei pe Florin Spătaru, după ce Marius Humelnicu a anunţat că se retrage din această poziţie din motive „personale”.

Acesta este Director HR (resurse umane) & Corporate Affairs la Șantierele Navale Damen. Compania olandeză a dorit să obțină contractul corvetelor câștigat de francezii de la Naval care însă nu a devenit operațional.

Din anturajul Damen face parte generalul SIE în rezervă Dan Dumitru. Dorin Grosu, un fost şef al Doi şi-un Sfert şi ofiţer de informaţii al Armatei, este de asemenea la Damen. Gheorghe Mușat avocatul președintelui Klaus Iohannis este și el consultant Damen.

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost o apariție inedită în februarie 2020 la ceremonia de recepție a navei PNS Yarmook (F-271), construită la Damen Galați pentru Forțele Navale ale Pakistanului, dezvăluie Strictsecret.ro.

Coldea era îmbrăcat în uniforma de general SRI, care conform uzanțelor se folosește la Ziua Națională și la alte 2-3 ocazii speciale. Fostul șef al operațiunilor SRI, îmbrăcat în uniformă, a fost prezent la momentul discursurilor și a participat la turul oficial al navei, împreună cu oficiali ai Forțelor Navale Române, Forțelor Navale pakistaneze și ai constructorului, mai scrie sursa citată.

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost trecut în rezervă în ianuarie 2017.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.