Actualitate

Cine este Ștefan Ion, prupunerea pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, în Guvernul Orban

Ștefan Ion, propunerea PNL la Ministerul Lucărilor publice și Dezvoltării, are 50 de ani, este de profesie inginer electromecanic și deputat de Vrancea din 2016. El e și directorul general al unui magazin din Focșani.

Potrivit CV-ului său, Ion Ștefan este de profesie inginer electromecanic, urmând studiile Institutului de Marină Civilă (IMC), Constanța.

A fost ales deputat la alegerile din 2016.

Ion Ștefan e și directorul general al SC Balcanic Prod SRL, un magazin din Focșani.

Totodată, acesta este membru al Centrului Județean de Excelență PNL Vrancea.

A fost vicelider al grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal, până în 2018.

A făcut parte din comisia pentru industrii și servicii, până în decembrie 2017 și din comisia pentru buget, finanțe și bănci, din decembrie 2017, până în aprilie 2018, iar din aprilie 2018, face parte din comisia pentru industrii și servicii.

În legislatura actuală, Ion Ștefan este inițiatorul a 60 de propuneri legislative, dintre care patru au fost deja promulgate.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.