Actualitate

Cine finanțează lupta anti-vacccin?

vaccin covid coronavirus

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate în România apropape  30 000  de persoane, unele venite din afara granițelor spre a s e vaccina aici, unde nu se stă luni de zile în așteptare. Continuă, intens, o campanie antivaccin cu argumentul că nu a fost testat îndeajuns.

”Dacă nu a fost timp să fie testat ca bun, cum de a fost timp să fie testat ca prost, de unde și cine finanțează această campanie care  ea devine criminală prin anularea obținerii imunității colective? ” , întreabă un medic spaniol de origine română, conform EFE.

În aproape jumătate din țările lumii virusul face ravagii, iar sărăcia împiedică procurarea singurului remediu validat de realitate, vaccinul.

În România obiectivul atingerii procentului de 60 la sută persoane imune n-a  putut fi atins, campania pro vaccin fiind bruiată de forța unei campanii antivacccin care nu a avut nici ea timp să testeze de ce nu este bun. D.Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.