miercuri 15 august 2018 6:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CINE sunt UCIGASII AUTOSTOPISTI si ce MOTIV HALUCINANT au avut pentru comiterea acestui OMOR
Adpres Market

CINE sunt UCIGASII AUTOSTOPISTI si ce MOTIV HALUCINANT au avut pentru comiterea acestui OMOR

AdpresFM - Radio Online Stations  

Criminalii autostopişti sunt doi minori din Drajna, judeţul Călăraşi. Ei au atacat cuplul care i-a luat la autostop pentru că voiau să fure maşina. După ce au ucis şoferul şi i-au rănit grav soţia, ei au plecat liniştiţi acasă.

UPDATE ORA 13.15 Unul dintre adolescenţii criminali este elev la Liceul Danubius din Călăraşi, în clasa a X-a. Surse din rândul cadrelor didactice susţin că nu era un copil problemă, fiind un licean cu rezultate medii. Mai mult decît atât, el are un frate, elev în clasa a-X-a la acelaşi liceu. Aceleaşi surse ne-au precizat că familia tânărului a venit la şcoală în repetate rânduri şi discuta cu dirigentele pentru că observase ceva schimbat în comportamentul copilului lor. „Încă de astă-vară, oamenii au sesizat ceva ciudat şi au venit să discute cu dirigintele, povestind cum fiul lor a intrat într-un anturaj dubios. E şocant, e fără cuvinte, ce mai putem spune?”, a povestit unul dintre profesorii de la Danubius. Conform datelor furnizate, adolescentul de 16 ani a mers la şcoală luni şi marţi, pe 27 şi 28 noiembrie(n.r: crima fost comisă pe 24 noiembrie, vineri), iar miercuri, pe 29 noiembrie a lipsit de la ore, având două absenţe. Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, nu au fost cursuri, fiind zile libere. Cuţite tip-fluture, folosite de ucigaşi

UPDATE ORA 12.45 Ancheta în cazul crimei oribile de pe DN3A, drumul care leagă localitatea Drajna de oraşul Feteşti, i-a ţinut în alertă maximă pe poliţişti. Pe lîngă anchetorii din Călăraşi, au pus umărul la prinderea ucigaşilor poliţişti din IGPR, Direcţia de Operaţiuni Speciale şi Institutul Naţional de Criminalistică. „Am audiat localităţi întregi, volumul de muncă a fost imens, s-a lucrat continuu. Probatoriul administrat ne-a ajutat să ajungem la suspecţi. În baza autorizaţiilor de percheziţie, am descins. pe 1 decembrie, la domiciliile acestora. Toată lumea a fost şocată, familiile distruse, nimeni nu doreşte să mai audă de ei”, a explicat comisar-şef Marian Iorga, şeful IPJ Călăraşi. Armele folosite la comiterea celor două crime, spun anchetorii, sunt două cuţite tip-fluture, cu lamă lungă şi deosebit de tăioasă, achiziţionate de la un magazin din Slobozia. Poliţiştii cred că tinerii s-au inspirat cumva în comiterea faptei şi de pe internet, iar teribilismul de care au dat dovadă depăşeşete orice imaginaţie. Au privit cum a murit şoferul Imediat după comiterea faptei, autorii au coborât din maşina soţilor Constantin şi preţ de câteva secunde au urmărit ce se întâmplă în urma lor. L-au văzut pe şofer, pe Ion Constantin cum a coborât cu ultimele puteri de la volan, şi-a desfăcut cureaua de la pantaloni şi s-a prăbuşit. De altfel, acesta şi-a dat ultima suflare la faţa locului, rana de la gât fiind-i fatală. Când au sosit echipajele de prim-ajutor, alertate de soţia sa, pentru el nu s-a mai putut face nimic, s-a constatat decesul. Au povestit cu lux de amănunte fapta

UPDATE. ORA 11.30. Cei doi adolescenţi care au ucis cu sânge rece un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia au povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum au premeditat fapta. Conform prim-procurorului adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Mădălina Miu, suspecţii au pregătit fapta în urmă cu o săptămână. Ei au făcut planul atacului sângeros în cel mai mic detaliu. „Au cumpărat cuţitele de la un magazin din Slobozia şi au pus la cale cum să fure o maşină, deşi nici unul dintre ei nu avea permis”, a explicat procurorul.

Din datele investigaţiei a reieşit faptul că adolescentul de 16 ani, Andrei Simion, avea o prietenă, de 28 de ani, care locuia la munte. Şi-ar fi dorit să ajungă la acea femeie, iar varianta unui omor pentru a obţine o maşină li s-a părut cea mai la îndemână variantă.

Post-ul CINE sunt UCIGASII AUTOSTOPISTI si ce MOTIV HALUCINANT au avut pentru comiterea acestui OMOR apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com