Actualitate

Ciolacu anunţă că va face o deplasare la Bruxelles, unde se va întâlni cu Timmermans şi cu Stanişev

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că în perioada următoare va face o deplasare la Bruxelles, unde va avea discuţii inclusiv cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi cu preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev.

„Astăzi am primit răspuns şi de la Comisia de la Veneţia, că vor iniţia demersurile şi discuţiile în interiorul Comisiei, la sesizarea Comisiei de monitorizare a APCE. Aş dori să mulţumesc socialiştilor europeni. După mult timp au fost alături de noi şi ne-au susţinut, şi prin vot. Nu am nicio problemă, nu am avut nici în alte dăţi. În cazul în care PSD în anumite momente nu a avut o comunicare sau a ajuns la anumite relaţii tensionate, atât cu domnul Timmermans, cât şi cu domnul Stanişev, eu o să îmi cer scuze, ca şi preşedinte interimar. Nu am nicio reţinere. În perioada următoare o să fac o deplasare la Bruxelles, unde o să am o discuţii cu mai mulţi socialişti europeni, inclusiv cu persoanele invocate mai devreme”, a declarat liderul PSD, vineri seara, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ciolacu a menţionat că în cadrul şedinţei a prezentat şi scrisoarea deschisă adresată prim-ministrului Ludovic Orban, pe tema modificării legislaţiei electorale.

„Am avut o întâlnire cu colegii mei din teritoriu. Am prezentat şi scrisoarea deschisă adresată primului ministru, de astăzi: aceeaşi temă de a se stopa acest abuz de putere cu privire la modificarea legislaţiei electorale”, a spus Ciolacu.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.