Actualitate

Ciolacu: Ar fi o premieră în România şi, cred, şi în Europa ca un Guvern să vină cu asumare pe buget

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ar fi „o premieră” în România şi, probabil, în Europa ca Guvernul să-şi asume răspunderea în Parlament pentru bugetul de stat, adăugând că în cazul în care se va întâmpla acest lucru, social-democraţii vor depune iniţiative legislative de amendare a proiectului liberalilor.

„Vom face iniţiative legislative să amendăm bugetul de stat”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri, la finalul CExN al PSD, întrebat cum vor reacţiona social-democraţii în acest caz.

Preşedintele interimar al PSD a adăugat că „nu neapărat” va fi avută în vedere o moţiune de cenzură la adresa Executivului.

El a continuat spunând că ar fi „o premieră în România şi, cred, şi în Europa ca un Guvern să vină cu asumare pe buget”.

„Este cea mai importantă lege care se discută în Parlament, nu poţi să eviţi Parlamentul când faci bugetul de stat, nu şi-a permis nimeni până acum, chiar dacă este un Guvern minoritar, dar România este plină de surprize”, a mai declarat Ciolacu.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.