Actualitate

Ciolacu: Biroul Permanent provizoriu al PSD va discuta luni despre acordurile încheiate de Dăncilă cu anumite sindicate

Biroul Permanent al PSD se va reuni luni, între priorităţile care vor fi discutate urmând să se regăsească şi acordurile semnate de fostul lider al PSD Viorica Dăncilă cu anumite sindicate, în contextul alegerilor prezidenţiale, a declarat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

„Luni, la Biroul Permanent provizoriu, a fost invitat noul coordonator al relaţiei cu sindicatele (Marius Budăi – n.r.) şi este una din priorităţi să discutăm toate…dar, dacă mă întrebaţi foarte clar, domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD şi cât timp o să fi eu preşedinte interimar nu va fi membru PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă va face publice acordurile semnate de Viorica Dăncilă cu anumite sindicate în campania electorală.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.