Actualitate

Ciolacu: Clotilde Armnad este un fel de Stalin… Cred totusi că doamna Clotilde nu e bolşevică şi acceptă faptul ca a pierdut alegerile.

Șeful PSD Marcel Ciolacu, susține că actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand a fraudat alegerile și de asemenea a și pierdut alegerile locale și că în perioada următoare, partidul al cărui șef este, va susține orice inițiativa cetățenească și chiar se va implică activ pentru strângerea de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand, pe care o portretizează aidoma lui Iosif Stalin, făcând referire la modul prin care acesta controla cu mână de fier orice inițiativă cetățenească.

„Noi susţinem orice iniţiativă cetăţenescă de strângere a acestor semnături. Vă dau o ştire, tuturor. Doamna Clotilde Armand, strânse de către procurori, a pierdut alegerile. Din buletinele de vot existente, din acei saci. Domnul Tudorache, are peste 1700 de voturi în plus. Categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD, în strângerea acestor semnături, în cazul în care Clotilde Armand nu acceptă că a câştigat prin fraudă.

Eu cred că doamna Cloitlde nu e bolşevică şi acceptă. Ne vom organiza precum numai PSD ştie ce să facă. Cred în justiţie, iar o anchetă va fi adusă, chiar dacă nu e vizat un pesedist în acest moment. E un fel de Stalin doamna Clotilde, că doar el număra aceste voturi.”, a afirmat Ciolacu, luni seara la România TV.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.